woensdag 16 april 2014

3 Things Tag + Personal Update.

Goedemorgen allemaal! Vandaag ben ik er lekker vroeg bij met mijn blog. De vogels zingen buiten en het is redelijk mooi weer. Ik ben allang blij dat het weer zomertijd is en dat de winter voorbij is. Op het moment voel ik me een beetje moe en heb ik nogal buikpijn. Dat heb ik al een paar dagen, erg vervelend. Vandaag wil ik een Tag met jullie gaan doen. Vandaag word het de ' 3 Things' - Tag. Dit lijkt me zelf een hele leuke Tag omdat hij voor iedereen die hem invult heel verschillend is. Hij is heel persoonlijk. En dat maakt hem juist zo leuk. Dat je hem bij verschillende bloggers leest en de antwoorden zo erg verschillen. Ik denk dat je bij deze Tag ook een beetje kunt zien wat er in het hoofd van de blogger omgaat. Erg interessant om te lezen, vond ik. Ik heb de Tag gevonden op de blog van Femke . Oké, let's do this!

3 dingen in mijn tas:
Uhm.. Mijn tas staat nu boven. Maar zo uit mijn hoofd.. 
- Portemonnee.
- Kauwgom.
- Zakdoekjes.
Toelichting: Ik ben totaal geen kauwgomverslaafde. Alleen de laatste weken kauw ik non- stop. Waarom? Ik stress nogal veel en krijg daardoor ook wel eens last van hyperventilatie. Door te kauwen leid je je aandacht af van je ademhaling.

3 dingen gevonden op mijn bureau:
Even voorop gesteld dat mijn bureau echt een puinzooi is. Even denken wat ik uit mijn hoofd weet, aangezien ik momenteel beneden in de keuken zit. Ehm..
- CD- speler + paar CD's.
- Pennenbakje.
- Oud dagboek.
Toelichting: Mijn CD- speler gebruik ik soms nog als ik mijn kamer opruim en even lekker oude muziek op wil zetten. Helaas is de CD- speler laatst kapot gegaan, dat vind ik nog steeds erg jammer. En over dat dagboek: Ik heb echt veel oude dagboeken. Het is best leuk om zo nu en dan terug te lezen hoe je een paar jaar geleden dacht. Daar kun je ook weer van leren, zodat je bijvoorbeeld niet weer dezelfde fout maakt. Daar was ik dus laatst mee bezig, dat oude dagboek lezen. En ik heb hem nog steeds niet opgeruimd. 

3 favoriete meubels in mijn kamer:
- Voorop gesteld natuurlijk mijn tweepersoonsbed.
- Mijn bureaustoel.
- Mijn zitzak.
Toelichting: Hoe lekker is het om languit in je bed te kunnen liggen? Helemaal alleen in een tweepersoonsbed? Ik heb mijn bed nu ongeveer anderhalf jaar en ik ben er nog steeds dol op. Het lijkt ook zo romantisch en sprookjesachtig. Verder heb ik een best wel chille bureaustoel. Ik zal straks wel wat foto's bij dit artikel plaatsen. Het valt niet uit te leggen, je moet het gewoon zien. En mijn zitzak heeft toevallig een beetje hetzelfde patroon als mijn behang. Dat vind ik erg gaaf!

Let niet op de rommel. Heb nog niet opgeruimd!


3 favoriete fruitstukken:
- appels.
- kiwi's.
- aardbeien.
Toelichting: Ik eet elke dag bij het ontbijt een kiwi en ook bijna iedere avond een appel. In de zomer ben ik helemaal blij dat we weer aardbeien eten. Want daar ben ik echt dol op. Aardbeien met slagroom, aardbeien op brood, aardbeien bij het toetje, aardbeien met chocoladesaus, gewoon aardbeien! Oh jaa.. En aardbeien met suiker. <3 (Zie mijn eerdere artikel: Little Reasons To Smile . )



3 dingen die ik ooit nog eens wil doen:
- Terug gaan naar Parijs. 
- Trouwen.
- Een boek uitgeven.
Toelichting: Over Parijs hoef ik niet zoveel meer te zeggen voor vaste lezers. Maar voor mensen die vandaag voor het eerst verzeild zijn geraakt op mijn blog: Afgelopen zomer ben ik met mijn moeder vijf dagen naar Parijs geweest en sindsdien ben ik verkocht. Trouwen met de juiste persoon lijkt me heel fijn. Gewoon een dag die helemaal in het teken staat van ons tweetjes. Perfecte locatie, perfecte jurk, gewoon alles helemaal mooi. Het lijkt me fijn om me aan iemand te binden op die manier, wanneer ik daar klaar voor ben en de juiste persoon heb gevonden. En een boek uitgeven is altijd al mijn wens geweest. Sinds mijn achtste droom ik daar al van. Moet je nagaan: Acht jaar. Tijd voor actie zou je zeggen.



3 dingen waar ik aan denk op dit moment:
- Mijn buikpijn.
- Mijn toekomst.
- Liefde.
Toelichting: Ik zit nog na te denken over de vorige vraag en over mijn toekomst te piekeren. Wat wil ik? Wat moet ik daarvoor doen? Hoe bereik ik die doelen? Zijn ze haalbaar? Schrijf ik wel goed genoeg om een boek te kunnen schrijven? Etc. Terwijl iedereen zegt dat ik goed kan schrijven denk ik zelf vaak dat mijn verhalen niet goed genoeg zijn voor een boek. 

3 liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg:
Volgens mij heb ik altijd een liedje in mijn hoofd, maar op dit moment niet echt.. Oh, wacht jawel. 
- Bubbel Guppies theme song. ( De uitleg volgt later, hahaha.)
- Winx Club on Tour - Kom geef mij je hand.
- Guido Spek & Pip Pellens - Passing Time. 
Toelichting: Ik ben dus ziek thuis en ik keek Nick Junior omdat er niks anders op was. En nu heb ik dat liedje van Bubbel Guppies in mijn hoofd. Gister was ik bezig met een artikel wat een beetje over vroeger ging. Jeugdsentiment. Dus ik ging winx club muziek luisteren en ging even helemaal terug. En dat heb ik nu nog steeds in mijn hoofd. En tot slot, 'Passing Time' is een liedje dat met kerst in GTST werd gezongen door Sjoerd (Guido Spek) en Wiet (Pip Pellens) . Ik vind het zo'n mooi nummer en ben helemaal verkocht.

3 blogs die ik bijna elke dag bezoek:
LifeSplash van Jiami.
Teddlicious van Tedje.
Toelichting: Teddlicious bezoek ik dagelijks. Ik denk dat ook onbewust een beetje mijn lievelingsblog is geworden. Lifesplash en Teddlicious zijn wel echt de blogs die ik het vaakst bezoek. Daarom heb ik niet echt een nummer drie. Wel kijk ik ook regelmatig op de Youtubekanalen van bloggers: Mascha , Diana , Sharon , Lotte en natuurlijk Teske . 

3 meiden met een leuke persoonlijkheid:
Ik zit hier wel een beetje met hetzelfde probleem als Femke, je mag maar drie noemen. En er zijn zoveel leuke mensen. Maar nu zal ik er dan ook echt drie moeten kiezen. Even voorop gesteld: Mocht ik je niet noemen, dat betekent niet dat ik je minder aardig vind of je persoonlijkheid niet leuk vind. Maar goed, ik ga drie willekeurige meiden noemen waar ik respect voor heb.
- Jamilla. 
- Aukjen.
- Hillyanne.
Toelichting: Oké, nu moet ik het ook nog uit gaan leggen waarom ik na lang nadenken deze drie meiden even in het zonnetje wilde zetten. Oké laat ik ze om de beurt even bij langs gaan.
- Jamilla: Ik kan altijd met je lachen. Jij bent er voor mij als er iets is en dat probeer ik andersom ook te doen. Je komt wel naar mij toe als er dingen zijn en ik vind het fijn dat je me vertrouwd. Ook al ken ik je nog niet zolang. Je hoeft echt niet aan jezelf te twijfelen!
- Aukjen: Je zegt bijna altijd gewoon wat je denkt tegen mensen. Geen geroddel, geen gedoe. Gewoon recht waar het op staat. En daar heb ik respect voor, dat probeer ik ook te doen. 
- Hillyanne: Ondanks dat het wel eens minder goed gaat, blijf jij altijd sterk. En dat vind ik ongelofelijk knap. Je bent hartstikke aardig tegen mensen en met jouw naar Amsterdam was echt supergezellig. We moeten elkaar maar weer eens zien. =) 

Oké, dat was dat. 

3 soorten favoriete make- up:
Nou, ik draag eigenlijk nooit make-up. Bijna nooit. Maar als ik dan toch drie dingen moet kiezen..
- Mascara
- Lippenstift
- Nagellak
Toelichting: Ik ben heel erg fan van nagellak en nail art. Ook felle kleuren lipstick vind ik erg mooi. Met mascara had ik nooit zoveel, maar nu vind ik het toch wel erg gaaf. Het kan je ogen net iets extra's geven en je hebt ook allemaal gekke kleuren mascara. Zo had ik samen met een vriendin gister paarse mascara op. Dat was wel heel leuk. Jammer genoeg, zijn mijn donkere wimpers dan weer een nadeel. Ze waren erg moeilijk paars te krijgen. Maar toch ben ik over het algemeen er blij mee dat ik van mezelf donkere wimpers heb en ze niet donker hoef te maken.

Wauw.. <3


3 leukste kledingstukken uit mijn kast:
Moet ik nu echt drie dingen uit mijn kledingkast gaan kiezen? Oh jeetje, ehm.. Nee sorry, deze raag kan ik echt niet beantwoorden. Teveel leuke kleding. Niet iets wat er echt bovenuit steekt.

3 favoriete parfums:
Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak parfums, dat wil ik wel meer gaan doen. Maar op het moment kan ik deze vraag dus niet beantwoorden.

3 favoriete websites over beauty en fashion:

Dat waren de vragen! Ik vond dit een hele leuke Tag om te doen. Omdat je heel erg vrij in je antwoorden bent en op zo'n manier een wereldwijde Tag helemaal uniek jouw kunt maken.  Ook heb ik zowel andere blogs als vriendinnen in het zonnetje mogen zetten en dat geeft mij ook weer een goed gevoel! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Tot de volgende keer, maar weer! 

Liefs,
Mar 


[ Foto's: We heart it , Little Reasons To Smile en van mijzelf. ] 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten