maandag 10 februari 2014

Things that makes you happy.

Hoi zonnestraaltjes,
Ik heb vandaag een supergoed humeur dus vandaag ga ik een heel positief item plaatsen! Dat kan iedereen wel gebruiken, denk ik. 'Things that makes you happy' gaat over ja, dingen die mij gelukkig maken. Soms is het goed om zulke dingen op een rijtje te zetten. Hang het desnoods op door het hele huis. En gebruik veel kleuren. Teken voor mijn part een tiental vlinders erom heen en versier het lekker vrolijk.


Hieronder staan dingen waar ik happy van word. Ik leg niet alles uit omdat sommige dingen ook wel in mijn vorige blogs vermeld staan. Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen aan vaste lezers dat ik van Parijs en Little Mix houd bijvoorbeeld. Ben je nieuw op mijn blog? Lees gerust mijn vorige blogs terug, dan snap je wel wat ik bedoel.


Dingen waar ik blij van word.Sandwiches - Ik ben dol op sandwiches. Vooral casinobrood met kipblokjes, mayonaise en augurken.
Creatief bezig zijn - Ik kan helemaal vrolijk worden van een goed gelukte tekening of een ander creatief idee dat goed gelukt is.
Familie & vrienden - Ik word gelukkig van echte vrienden. Mensen waarmee je kunt lachen en het leuk mee kunt hebben maar die er ook voor je zijn als het minder goed gaat. Echte vrienden voelen als een familie, je moet ze alleen eerst even vinden.
Mooi weer - Ik ben veel vrolijker als het mooi weer is en ook veel actiever.
Mijn katten - Ik voel me gelukkig als ik na een lange dag thuis kom en ik mijn katten zie en zij ook blij zijn mij te zien.
Strand - Op het strand wandelen kan heerlijk zijn. Alleen maar lopen zonder doel of einde. Lopen zover je wilt. Nadenken over het leven met het zachte geruis van de zee op de achtergrond. Geen berichten op je mobiel of stapels dingen die je nog moet doen. Totale rust. Daar voel ik me gelukkig.
Mensen ontmoeten, dingen ontdekken en reizen - Nieuwe mensen met nieuwe verhalen, nieuwe plaatsen, nieuwe dingen, overal doe je levenservaring op en leer je van. Je horizon verbreden. Je kunt overal inspiratie uithalen en jezelf ontwikkelen.
Dagjes weg - Hartstikke leuk en ook zo doe je veel levenservaring op.
Terschelling - Daar zijn we zo vaak geweest dat het als een tweede thuis voelt. Ik ken het eiland bijna uit mijn hoofd. Het voelt thuis. 
Sunny side of life!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, zo'n happy blog. Ik kan het aanraden het is echt leuk om te doen en je wordt er helemaal vrolijk van! Het plaatje hierboven kreeg ik van een vriendin en ik vind hem wel mooi.

Liefs, 
Mar 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten