donderdag 20 februari 2014

Tag: Cause We Love Music. ( CWL #1)

Hey hey!  Vandaag ga ik beginnen met een nieuwe reeks Tags. Het word een vijfdelige reeks, genaamd: Cause We Love... Elke keer een nieuw thema. Omdat ik vind dat we ook de positieve dingen in het leven vooral niet moeten vergeten. Vandaag word het een Tag over muziek. Omdat muziek voor mij en vele anderen mensen gewoon heel belangrijk is. Mijn absolute uitlaatklep is niet muziek. Maar schrijven. Maar toch ben ik echt een muziekjunkie. Ook juist om inspiratie te krijgen voor schrijven luister ik vaak 'bijpassende' muziek. Als ik muziek luister kan ik hele choreografieën en scenes voor me zien. Hele soaps en musicals, haha. Muziek maakt me vrolijk als ik depri ben, muziek troost me als ik verdrietig ben en muziek is gewoon één van de dingen die mij op de been houdt. Dus ja, daarom deze  'Cause We Love Music' - Tag. Ik heb verschillende liedjes die ik leuk vind in deze Tag verwerkt. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Omdat dit het eerste item van deze serie is, ben ik benieuwd naar jullie mening. Die kun je achter laten in reacties. Hier komtie. :)

What doesn't kill you makes you stronger. Waar of niet? ( Stronger (What doesn't kill you) - Kelly Clarkson)
Ja, sowieso waar. Ik ben enorm fan van deze tekst. Kelly Clarkson Wijsheid. Alles wat je tot nu hebt meegemaakt heeft je gemaakt zoals je nu bent. Hoe moeilijk iets ook is, je komt er altijd sterker uit. Geloof in jezelf en geef niet op. Je bent sterk. Geloof daarin.

Together we're a stronger team. Sky is the limit. Me and you against the world. Denk je dat je als je verliefd bent, samen de wereld aankunt? ( Me and you against the world - Keke Palmer and Max Schneider)
Ik geloof niet dat liefde je problemen op kan lossen. Dat moet je zelf doen. Maar liefde kan je erbij helpen. Als het echte liefde is denk ik dat twee mensen samen een sterk team kunnen vormen waarmee ze alles aan kunnen.

You're here in my heart and my heart will go on. Geloof jij dat wanneer geliefden van elkaar worden gescheiden door de dood dat die liefde altijd blijft? ( My heart will go on (Titanic)  - Celine Dion)
Ja, die liefde zal altijd blijven. Ook al besluit degene die die ander is verloren verder te gaan met een ander. Toch zal diegene altijd in zijn of haar hart blijven. Het kan natuurlijk ook dat diegene alleen blijft na het verlies van die ene liefde. Zoals in de Titanic is natuurlijk wel erg romantisch. Dat zij haar achternaam als nog in de zijne laat veranderen ook al heeft hij de schipbreuk niet overleeft. Maar het kan wel dat iemand ervoor kiest om nooit meer met een ander te trouwen. Dat heeft mijn opa ook niet gedaan nadat mijn oma overleed. Daar had hij gewoon geen behoefte aan. Dat kan ook.

You got every right to a beautiful life. Who says you're not perfect? Who says you can't be the best? Hoe denk jij hierover? ( Who says - Selena Gomez)
Ze heeft helemaal gelijk. Waarom laten we ons door anderen aanpraten dat we niet goed genoeg zijn? We zijn mooi zoals we zijn en we kunnen zijn wie we zijn. Vergeet wat je ooit is verteld en leef je dromen. We hebben hier zat kansen op een goed leven. Dat is ook niet overal zo. Grijp ze en ontwikkel je talenten. Doe wat jouw gelukkig maakt en luister naar je gevoel. Dan zul je zien dat je de beste kunt zijn en kunt stralen als nooit tevoren.

Sometimes I hate every single stupid word you say. Sometimes I wanna slab you in your whole face. At the same I wanna hug you, I wanna wrap my hands around your neck. You're an asshole but I love you. Geloof jij dat je degene waar je het meest van houdt ook tegenlijk niet uit kunt staan, zoals P!nk beweert? ( True Love - P!nk ft. Lilly Allen)
Daar geloof ik zeker in. Bij mij is het meestal ook zo dat ik degene waar ik later van ga houden eerst totaal niet uit kan staan. Ik irriteer me meestal aan de jongen die ik leuk ga vinden. Het is bij mij in ieder geval helemaal waar. Als ik het altijd helemaal eens ben met een jongen en hem super aardig vind dan weet ik eigenlijk al dat het niks word. Hoe raar dat ook klinkt. Er moet een beetje een onderlinge.. Ja, wat eigenlijk? Er moet een soort sfeer zijn onderling, waarin we elkaar plagen en met elkaar dollen, maar waarvan we beide weten dat we het niet gemeen bedoelen.

"Je zegt, je bent vrij maar je bedoelt: Ik ben zo eenzaam. Je voelt je te gek, zeg jij. Maar ik zit niet te dromen. Want die blikken in je ogen, zeggen alles tegen mij. Ik voel me precies als jij, dus jij kunt eerlijk zijn."  Geloof je dat er iemand is die je precies begrijpt? Iemand waarbij alles op zijn plaats valt? ( Geef mij nu je angst - Gezongen door Dave Dekker tijdens #Tvk 2011. Origineel van André Hazes)
Ik denk het wel. Het klinkt allemaal wat zweverig, haha. Maar ik denk dat er in je leven bepaalde personen langskomen waarmee alles op zijn plek valt. Of ik echt in één ware liefde geloof weet ik niet. Maar ik geloof zeker in slechts een paar personen die je echt diep in je hart raken en waarmee alles echt heel speciaal is.

Nou, dit leek me wel een goede afsluiter. Ik vond het zelf heel bijzonder om een keer zo'n blog te maken. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Het is wel eens heel wat anders. Ik luisterde allemaal liedjes en sommige gebruikte ik voor deze blog. Het is leuk om twee hobby's te kunnen combineren. Muziek en schrijven. En in deze blog werd dat mogelijk gemaakt. Ik heb nu echt zo'n gelukkig gevoel. Ik moet dit vaker doen, haha. Dat ga ik ook zeker doen!

Liefs,
Mar

Ps: CWL in de titel staat voor de 'Cause We Love' - serie. Zo kunnen mensen later de serie achter elkaar terug lezen. ;)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten