zaterdag 11 juli 2015

July journaling challenge #10: Dream travel destination

Hee allemaal! Vandaag komt er nog een tweede artikel online, namelijk het tiende deel van de challenge. Vanmiddag ben ik eventjes naar een vriendin toe geweest en daar heb ik ook gegeten. (BBQ! ^^) Nu ben ik weer thuis en ben ik van plan nog een artikel online te knallen. Dit maal zal het gaan over mijn 'dream travel destination'. En dat is niks verrassends. Namelijk Disney world. Ik ben er nog nooit geweest maar wil er wel heel graag naartoe. Ik neem jullie in dit artikel mee naar Disney world en wat daar zoal te doen is.


Vliegen met Dombo (Dumbo the flying elephant)
Dit is misschien niet de meest indrukwekkende attractie, maar toch schattig en bovendien leuk om mee op de foto te gaan zoals de mensen hieronder. 

A mother and daughter gleefully ride in a Dumbo-looking car on Dumbo the Flying Elephant

Enchanted tales with Belle
Hiervan heb ik ooit een filmpje op YouTube gezien. Je begint dan in het huisje van Belle's vader, Maurice, en komt uiteindelijk op magische wijze in het kasteel met een pratende kandelaar en boekenkast. Hier wil ik echt zo graag naartoe. De spiegel die je hieronder ziet gaat open en niet als een deur. Nee, op de plek waar eerst een filmpje afspeelt.. Daar kun je opeens doorheen! Heel apart, maar wel heel gaaf. Je kunt het helemaal bekijken in dit filmpje.


Mad tea party
Net zoiets als monsieur Cannibal in de Efteling maar dan met theekopjes. Cute! En ik hou al zo van lampionnen en pastelkleuren.


Peter Pan's flight
Ik hou van attracties waarbij je letterlijk door het verhaal heen gaat / rijdt. Daarom vind ik ook deze attractie erg mooi gemaakt. Het uitzicht zegt genoeg of niet? Helaas heb ik hiervan niet een heel duidelijk filmpje gevonden. 


The little mermaid 
Dit vind ik persoonlijk één van de mooiste attracties. Je gaat door het sprookje van de kleine zeemeermin. Wil je het ook zien? Klik dan op deze link. Ik wil hier zo graag naartoe! Ik hou van die film en daar doorheen rijden.. Dat zou echt fantastisch zijn.


Mine train ride
Dit is een vrij nieuwe attractie van de zeven dwergen. Hier ga je met een achtbaan door de mijnen van de dwergen. Erg leuk, kijk maar! Wel schrok ik de eerste keer dat ik dit filmpje keek nogal van de heks.. :P Daarom is de attractie 'Snow white's scary andventure' ook niks voor mij. Hier ga je door het verhaal van Sneeuwwitje maar dan komt de heks veel vaker onverwachts opduiken dan goed voor je is. Brrr. Bah.

Behalve deze attracties en nog vele andere zijn er ook leuke parades in Disneyparken en er lopen natuurlijk Disney figuren rond. Dat is weer leuk voor de camera. Bovendien is er in Disneyland al een grote Disney store, hoe groot moet die in Disney world dan wel niet zijn?! Ik kan niet wachten om daar een keertje rond te kijken.

Well, ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden en ik jullie eventjes mee heb kunnen nemen in mijn Disney gevoel. Ik wens jullie nog een fijne avond en alvast (aangezien het best laat is) een goede nacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten