zaterdag 24 mei 2014

Big Oncers Tag.





Heey allemaal. Vandaag ga ik een kleine ode aan mijn favoriete TV-serie doen. Once Upon A Time. Natuurlijk doe ik het ook deze keer weer in 'Tag'- vorm. Ik zal proberen dit artikel leuk te maken voor zowel kijkers als mensen die nog nooit van de serie gehoord hebben. =) Vandaag doe ik een artikel in samenwerking met mijn achternichtje. We bedenken samen de vragen en ik beantwoord ze. Veel leesplezier!

Ben jij bang om angsten te overwinnen? - Ruby Lucas / Roodkapje.
Ja, ik vind het wel eng om dingen waarvoor ik bang ben aan te gaan. Maar als je eenmaal een angst hebt overwonnen voel je je er wel beter door.

Geloof jij dat ware liefde het beste in je naar boven kan halen? - Mr. Gold / Repelsteeltje.
Ik geloof dat twee personen mooi en sterk zonder elkaar zijn. Maar dat als je de ware liefde hebt gevonden, je samen sterker bent dan wat dan ook. Dus ja, ik geloof erin dat de ware liefde het goede in iemand naar boven kan halen. En dat je in het algemeen dingen van elkaar kunt leren. 



Hoever ga jij om je doel te bereiken? - Regina Mills / Evil queen.
Als ik iets echt graag wil kan ik daar best wel over doorzeuren. Maar ik zou nooit gaan stoken tussen mensen om mijn doel te bereiken of erge dingen ervoor doen. 

Wat betekent familie voor jou en hoe ver zou je gaan om hen te beschermen? - Mary Margaret Blanchard / Snow White.
Familie betekent heel veel voor me. Ik weet dat hoeveel mensen er ook komen en gaan in je leven, familie er altijd zal blijven om je te steunen. Hoeveel fouten je ook maakt of wat de afstand ook is. Er zal altijd een band blijven. Natuurlijk wil ik mijn familie beschermen. En als iemand aan mijn familie komt dan kan ik ook echt kwaad worden. Maar ik denk niet dat ik echt weet hoe ver ik daarin zou gaan. 



Geloof jij in sprookjes? - Henry Mills.
Ehm.. Ik geloof dat er een kern van waarheid in sprookjesverhalen zit. Een boodschap. Als je een verhaal goed leest dan kom je er wel achter.

Heb jij het door als iemand tegen je liegt? - Emma Swan / Saviour.
Meestal wel. Omdat er wel meerdere keren mensen tegen me gelogen hebben ben ik soms een beetje wantrouwend. Ook heb ik een redelijk goed instinct. Maar ik ben niet iemand die elke leugen ziet aankomen, helaas. 



Zie jij altijd het goede in mensen? - Belle French.
Soms. Ik probeer het wel. En op het eerste gezicht zie ik ook het goede in mensen. Want slechte kanten ontdek je pas als je mensen beter leert kennen. Maar ik kan niet ondanks alles altijd het goede in iemand blijven zien. Ik ben ook maar een mens.

Hoe snel heb jij last van je geweten? - Archie Hopper / Japie Krekel.
Snel! Ik kan wel liegen maar meestal loop ik zo met mijn geweten in de weg dat ik binnen een dag diegene als nog de waarheid vertel.

Kies jij altijd de juiste kant of kies je wat jou het beste uitkomt? - Killian Jones / Kapitein Haak.
De juiste kant. Ik ben geen meeloper of iemand die uit elke situatie haar voordeel probeert te halen.

Ben jij dapper? - David Nolan / Prince David Charming.
Veel mensen zeggen van wel. Maar dat moet je niet zo zien als iemand die in een torenhoog ding klimt of zulke dingen. Meer iemand die doorzet en voor dingen vecht in plaats van opgeeft. Dus ja, als ik van anderen uit moet gaan denk ik van wel. En daar ben ik het wel mee eens.

Dit waren de vragen! We vonden het erg leuk om een Tag te maken over deze briljante serie. Ik kan hem jullie aanraden om te gaan kijken. MAAR: Begin dan wel bij seizoen 1. Het is een geniale serie, maar juist omdat hij zo geniaal is, snap je er niks van als je halverwege begint te kijken. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden. Houd mijn blog goed in de gaten; Binnenkort komt de 'Weird Food Challenge' online.

Liefs,
Mar


Geen opmerkingen:

Een reactie posten