maandag 9 februari 2015

Personal update: Ik heb een idee

Heey lieve allemaal! Ik ben een idee. Ik bedacht het me vanochtend toen ik onderweg was naar stage. Ik was amper wakker maar opeens had ik een idee. Ik wil iets gaan schrijven. Het is slechts een wazig idee, daarom wil ik graag weten wat jullie ervan vinden. Ik wil een soort van real life verhaal gaan schrijven. Geen fantasy deze keer, maar korte verhalen over situaties die me verwonderen of situaties die ik heb meegemaakt en waarover ik graag iets wil delen om anderen te helpen. Een soort meidenboek. Geen cliché iets. Allemaal korte stukjes over verschillende onderwerpen. Het idee is nog niet helemaal rond maar het vormt zich steeds meer. En ik ben heel benieuwd naar jullie mening over dit idee. Als er veel leuke reacties op komen op Facebook dan ga ik dit echt doen. :)

Ach ja, nu we het toch over ideeën hebben laat ik iets vertellen over de andere dingen waar ik momenteel mee bezig ben. 

Een fotograaf / fotografe zoeken voor ItsAllAboutMarly
Gewoon iemand die hele mooie foto's kan maken voor zijn of haar hobby. Ik wil me op het schrijven richten en ik ben nou eenmaal beter in schrijven en creatief zijn dan in het maken van fantastische foto's. En om de artikelen nog wat meer power te geven zou ik graag samen willen werken met iemand die het leuk vind om mooie, scherpe foto's te maken. Momenteel heb ik al iemand op het oog. 

Het organiseren van een Valentijnsdag met mijn vriendinnen
Valentijnsdag is zo'n dag waarop sommige singles zitten te sippen dat er niemand chocolaatjes voor hen koopt of dat er geen kaart in hun brievenbus ligt. Ik heb besloten dit niet te doen. Vorig jaar heb ik mijn vriendinnen valentijnskaarten gestuurd omdat ik het zonde vond als niemand hen eentje zou sturen. Omdat het geweldige personen zijn. Vorig jaar heb ik zelf ook een aantal leuke dingen gekregen. Niet van een lover, maar van mijn familie. En ik heb een geweldige Valentijnsdag gehad. Dit jaar spreek ik af met een groepje vriendinnen en gaan we er een geweldige dag van maken. Omdat ik het organiseer heb ik een programma gemaakt, alleen dat kan ik nog niet met jullie delen. Mijn vriendinnen bezoeken mijn blog ook regelmatig. En het is een verrassing. Ik schrijf er wel een artikel over wanneer het geweest is. c:

Goed dat zijn de dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Verder ben ik veel aan het tekenen. Vooral fantasy dingen. En oh ja:

Samen met Hilly ben ik bezig met het ontwikkelen van een fantasyverhaal
Momenteel zijn we nog aan het brainstormen, maar wie weet wat het word. We schrijven al bijna ons hele leven samen.. Nou ja, sinds we beide kunnen schrijven dan. c: Ik ken Hilly al zo lang. Dat schept een band. We kennen elkaar heel goed en we weten ook precies wat voor karakters de ander kiest voor in het verhaal. Best grappig.

Dit was het weer voor vandaag. Als je ItsAllAboutMarly volgt op Facebook laat dan eventjes weten wat je van het bovenste idee vind. Vind ik leuk. c:

Liefs,
Marianne 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten