donderdag 12 februari 2015

Dreams

Heey allemaal! Vandaag is het Disney dag op ItsAllAboutMarly, maar ik heb ervoor gekozen om een soort tag te doen. Hij gaat over dromen. Ik vond het artikel van gisteren erg leuk om te schrijven en daarom heb ik ervoor gekozen om ook vandaag een soortgelijk artikel te posten. :) Ik ga verschillende dingen bij langs zoals: Droomvakantie, droomvriendje, droomhuis etc. So let's dream this evening. Let's dream ourselfs to sleep.

Droomvakantie
Back to Paris en dan zowel de stad als Disneyland. <3 En dat laatste ook een keer met kerst. Dubbele magie.


Droombaan
Ik weet niet precies wat mijn droombaan is. Er zijn een aantal dingen die ik erg leuk vind. Ik vind juf zijn erg leuk, ik vind psychologie erg interessant maar ik ben ook dol op schrijven. Gelukkig hoef ik nu ook nog niet precies te weten wat ik wil. 

Droommaaltijd
Een droommaaltijd zou voor mij een maaltijd zijn met al mijn dierbaren bij me. Net zoals op een familiedag met zijn allen soep en broodjes eten. Dat zou perfect zijn.

Droomliefde
Ik weet eerlijk gezegd niet echt hoe mijn droomliefde eruit ziet. Iemand die eerlijk is en spontaan. Die uit zichzelf met iets leuks komt of me opbelt gewoon om mijn stem eventjes te horen. Eentje die bezorgd is maar niet te bezorgd. Iemand die zowel mijn maatje is als mijn liefde. Ook wil ik iemand die me de vrijheid geeft om te doen wat ik leuk vind. En bovendien wil ik iemand die mij een beetje kan remmen in mijn slechte eigenschappen en me laat opbloeien in mijn goede eigenschappen. Dat heeft ook weer met eerlijkheid te maken. Ik wil iemand die het zegt wanneer ik doordraaf of overtrokken reageer. Ik wil iemand die zegt: "Wat ben jij toch verrekte koppig!" Eerlijkheid op een normale manier. Geen verzwegen irritaties of leugens om elkaar beter te laten voelen. Ook lijkt het me stiekem wel leuk om een creatief vriendje te hebben. Dat heb ik nog nooit gehad. Ik ken ook geen creatieve jongens. Maar hoe zou het zijn als een jongen zelf iets moois voor je maakt? Dat lijkt mij erg leuk. 


Droomtoekomst
Trouwen en kinderen. Dat is een beetje het standaard wat ik ook wil. Juist door stage weet ik nu dat ik later ook kinderen wil. Het lijkt me bijzonder om er in alle leeftijdsfases voor je kind te zijn. Om een baby luiers te verschonen, om een kleuter voor het eerst naar groep 1 te brengen, het eerste 10 minuten gesprekje, wanneer het kind voor het eerst zijn of haar naam kan schrijven, op een sport gaat etc. Ik wil dat meemaken. Verder wil ik graag naar Disneyland Parijs en ook een keertje naar Londen. Ook lijkt het me leuk om een keertje naar Amerika. Kortom: Veel reizen. Ook hoop ik in de toekomst nog steeds te bloggen. Ik hoef er helemaal niet bekend mee te worden. Maar stel je eens voor dat ik nog blog als ik bijvoorbeeld 30 ben. Dat zou toch gaaf zijn? Dan zie je de groei van 16 jarig meisje dat begint met een blog tot volwassen vrouw die midden in het leven staat.

Droomhuis
Hmm, lastig. Er zijn best veel mooie huizen. Mijn droomhuis is een vrijstaand huis met een mooie tuin waarin mijn kinderen later fijn kunnen spelen en de ruimte hebben om een hut te bouwen. En het huis heeft een zolder die groot genoeg is om er een extra kamer van te maken. Verder natuurlijk een gezellige inrichting met veel pastelkleurtjes en veel zachte kussens op de grote bank.

Like this one. Deze vind ik het allermooiste.

Droombruiloft
Op mijn droombruiloft draag ik een perfecte jurk en trouw ik met mijn ware liefde. De bruidsmeisjes, het bloemenmeisje en de getuige zijn met 100% zekerheid gekozen en op het feest dansen mijn man en ik op 'Can you feel the love tonight' uit the lion King.

Goed, dit was het voor vandaag. Ik vond het leuk om een beetje te dromen en dit met jullie te delen. Waar dromen jullie van? 

Liefs,
Marianne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten