dinsdag 17 februari 2015

100 QUESTIONS TAG ( Part II)

Heey allemaal! In januari postte ik het eerste deel van de langste tag die ik ooit gezien heb: De 100 QUESTIONS - tag. Ik heb toen besloten deze tag in vijf delen te doen. Iedere keer twintig vragen. Vandaag beantwoord ik weer twintig vragen. Ik heb ze nog niet doorgelezen, dus ik stap hier weer open in.


#21. Wat is je minst favoriete film?
Meestal word er gevraagd wat je lievelingsfilm is. Dit is eventjes iets anders, haha. Origineel. Minst favoriete film.. Pfoe... Ehm, ik heb nog nooit een film gezien die ik echt gruwelijk vond. Wel heb ik het niet zo op horrorfilms. Ik word er 's avonds altijd bang van. Nooit op het moment van de film zelf. Dat is wat er zo verraderlijk aan is.

#22. Als je een verborgen schat zou hebben, waar zou je die verstoppen?
Not going to tell you. c:

#23. Wat drink je tijdens het avondeten?
Soms water, soms sinaasappelsap. En met een feestje meestal sinas. Maar vrijwel de meeste tijd drinken we niks bij het avondeten. Behalve wanneer iemand last van de keel heeft of wanneer het eten pittig is.

#24. Waar dip jij kipnuggets in?
In de frietsaus van de mac! c:

This makes me hungry!

#25. Wat is je lievelingseten?
Kip in de hoed (bladerdeeg taart met o.a. kip, kip kerrie, kersen, rijst en sla), pizza, patat en pannenkoeken. Oh ja, en enchillada's en wraps vind ik erg lekker.

#26. Welke film kun je keer op keer weer kijken, maar krijg je nooit genoeg van?
Gosh, dat zijn er zoveel. Now is good, the sound of music, achtste groepers huilen niet.. Disneyfilms, Divergent en Harry Potter. c: Oh ja, en the clique blijft ook wel leuk. Kerstfilms natuurlijk ook.

#27. Wie heb je voor het laatst gekust of wie heeft jou voor het laatst gekust?
Ik ga flauw doen en wangkussen meerekenen. Maar deze vraag is gewoon ook flauw. De laatste die mij een wangkusje heeft gegeven was een meisje uit mijn stageklas. Ze gaf me toen ze naar huis gingen een knuffel en een kusje. Omdat ik er pas volgende week weer ben. Heel lief. En de laatste die ik een wangkus heb gegeven.. Mijn moeder of misschien mijn oma. Ik weet het niet meer. 

#28. Heb je vroeger ook een kleuterliefde gehad?
Jep. Ik ben op mijn derde ten huwelijk gevraagd door de zoon van een vriendin van mijn moeder. Hij is even oud. Alleen het was via de telefoon en het was 's avonds. Dus mijn reactie was: "Ik wil wel trouwen maar niet 's nachts. 's Nachts wil ik slapen." Haha. 


 #29. Lijkt het je leuk om bekend te zijn?
Dubbel. Aan de ene kant is het leuk om bekend te zijn van iets wat je leuk vind om te doen. Bijvoorbeeld bloggen. Maar aan de andere kant ben ik zoiets totaal niet gewend. Dus kan ik er geen oordeel over geven. Ik weet niet hoe het is om bekend te zijn. Ik ben op straat nog nooit aangesproken met ItsAllAboutMarly. Dat lijkt me wel gaaf als dat ooit zou gebeuren.

#30. Wanneer heb je voor het laatst een brief op papier of een echte kaart geschreven?
Ik denk dat dat in de kerstvakantie was, toen ik uitnodigingen knutselden voor mijn Valentijnsfeestje. Dat feestje is inmiddels afgelopen weekend geweest. Hierover ga ik misschien nog een keer vertellen. c: Ook lijkt het me leuk om weer een penvriendin te hebben. Net als vroeger. Eentje waarmee ik echte brieven kan schrijven. Daisy en ik zitten eraan te denken om elkaar misschien ouderwetse brieven te gaan schrijven. We wonen ver uit elkaar en we kennen elkaar echt dus het is vertrouwd. Er zijn ook wel van die sites waarmee je via internet een penvriendin kunt zoeken. Maar dan vertrouw ik het nooit om echte brieven te sturen. Dat diegene je adres heeft en zo. 

#31. Waar denk je op dit moment aan?
Aan shoarma en aan pannenkoeken. Vreemd. Misschien omdat we gister shoarma aten en de dag daarvoor pannenkoeken? Ook denk ik dat ik morgen na twee dagen stage weer naar school moet. En dat ik een lange dag heb. :c

#32. Heb je ooit een bekeuring gehad?
Nee, maar ik rijd ook geen auto. Die komen vast nog wel eens.

#33. Houd je van vis?
Ik lust kibbeling en vissticks. Maar dat is het ook.. Verder heb ik nog nooit vis gehad eigenlijk. 

Dit bakje heeft de vorm van een vis. Ik vind het helemaal leuk. Hihi. 

#34. Wat is je favoriete sandwich?
Casinobrood met kipblokjes, augurk en mayo. Jum! c:

#35. Lekkerste ontbijt ever?
Ik denk dat dat mini pannenkoekjes met aardbei jam zijn. Ik krijg gewoon honger van al die food vragen, haha. Het water loopt me in de mond. 

#36. Hoe laat ga je meestal op bed?
Meestal rond half tien naar boven en rond elf uur slapen. Een beetje laat, ik weet het. Maar goed, meestal lukt het niet om eerder in slaap te vallen. Dan ben ik nog veel te druk in mijn hoofd.

#37. Ben je lui?
Dat hangt een beetje van mijn bui af en van hoe graag ik iets wil bereiken. Soms lukt het me om door te pakken en mezelf bij elkaar te rapen, soms ben ik lui. 

#38. Hoe ging je vroeger verkleed met Halloween?
Niet. Ik woon niet in Amerika, haha. Het lijkt me wel leuk om een keer verkleed te gaan met Halloween. Een soort Halloween girls night met vriendinnen. Geen trick or treat. Daar zijn we te oud voor.

#39. Wat is je sterrenbeeld?
Weegschaal.

#40. Hoeveel talen spreek je?
Fries en Nederlands. Misschien een beetje Engels? Drie?

Goed, dit waren de vragen voor vandaag. Hope you enjoyed! Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond. Ik weet nog niet of ik er morgen ben met een artikel. Dat hangt een beetje er vanaf hoe de planning voor school morgen gaat liggen. c:

Liefs,
Marianne 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten