dinsdag 30 december 2014

Tag: Project Positief

Heey allemaal! Vandaag doe ik een tag zoals er normaal op dinsdag staat. Maar zoals beloofd ga ik vandaag een artikel samen met iemand maken. Vandaag gaan Daisy en ik het 'Project Positief' doen. Dit is een tag met leuke, vrolijke vragen over het leven. Aangezien ik zelf best veel met zulke dingen heb en ook Daisy een master in het plaatsen van mooie quotes is.. Perfect to write this artikel together, I think. c:

Wat is je favoriete quote en waarom?
Marianne: Ik heb geen favoriet. Er zijn te veel mooie quotes. Zoals: When the world says 'give up', hope whispers 'try one more time' of 'Remember you're the one who can fill the world with sunshine'. Dit zijn overigens beide Disney quotes. De laatste komt uit Snow White. Ik denk dat dat wel één van mijn favorieten is.
Daisy: Every day is a new beginning, take a deep breath and start again. Ik vind dit een mooie quote omdat het gewoon zo waar is. Je kunt elke dag opnieuw beginnen en je weer beter voelen. Echt een favoriete quote heb ik niet echt. 


Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Daisy: Ik wil graag naar een land in Afrika gaan en daar kinderen helpen.
Marianne: Ik wil naar Disneyland Parijs. <3 Als ik dat zou kunnen realiseren.. 
Daisy: Ik ben er geweest!! Ik ben er geweest!!
Marianne: Ja, dat zit ze nu de hele tijd te zingen op Skype.

Wat betekent geluk voor jou?
Marianne: Me gelukkig voelen met hoe mijn leven is. Met de mensen in mijn leven, de dingen die ik doe in een week etc. Geen perfect leven, maar gewoon een goed leven. Dat ik me goed voel door al die dingen, dat is voor mij geluk.
Daisy: Dat je kunt zijn wie je bent en daar blij mee bent. Dat je je goed en gezond voelt, met familie en vrienden om je heen. En oh ja, ik wil een puppie. 

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Daisy: Mijn vrienden, vooral jongens-vrienden. Omdat jongens veel meer zeggen zonder erbij na te denken. Dus die kunnen je makkelijker vrolijk maken om de gekste dingen. Meiden letten meer op hun woorden en denken meer na. Jongens gooien alles er meer uit, waardoor ze je sneller blij kunnen maken.
Marianne: De kinderen op stage. Die kunnen me enorm opvrolijken met hun gekke, leuke en spontane dingen. Ook kunnen mijn vriendinnen me opvrolijken en enorm laten lachen. Vooral mijn beste vriendin.


Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Marianne: Een knuffel van mijn katten. En pizzasterren. Die had een moeder met het kerstdiner op stage gemaakt en oh mijn god, die dingen zijn zo lekker. Ik wil het recept.
Daisy: Een puppie. Die wil ik zo graag. 

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Daisy: Toen ik liedjes aan het playbacken was en Marianne screenshots maakte, aldus we skypen nu.
Marianne: Ook tijdens het skypen met Daisy. Waarom weet ik niet meer precies, haha.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Marianne: Dat ik de laatste tijd veel mooie tekeningen en knutseldingen maak. En dat ik het goed doe op mijn opleiding.
Daisy: Weet ik niet. Misschien dat ik atheneum 3 zit. Maar daar ben ik niet extreem op.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Daisy: Wees gelukkig met de mensen en dingen die je hebt. Want ze kunnen zo weg zijn. En wees voor gelukkig en maak veel lol. Haal uit het leven wat er uit het leven valt te halen en luister veel muziek.
Marianne: Zoals Daisy's quote bij de allereerste vraag van vanavond al zei. Iedere dag is een nieuwe kans. Een leeg vel papier uit je levensverhaal. It's up to you to make it the best pages ever. Oh wauw, ik heb zojuist een hele mooie quote ontdekt. Kortom, morgen is de laatste dag van dit jaar. Daarna gaan we met zijn allen 2015 in. Mijn tip is: Volg je hart, blijf dicht bij jezelf maar sta open voor anderen. Then it will be alright.

Goed, dit waren alle vragen. Daisy en ik hebben heel wat gelachen tijdens het maken van dit artikel. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden.

-xx- Mar 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten