donderdag 18 december 2014

Disney male characters

Heey allemaal! Vandaag is het Disney Donderdag op ItsAllAboutMarly. Toen ik me dat besefte voelde ik me gelijk heel vrolijk. Het voelt als thuiskomen na een lange, drukke dag. Ik mag een artikel doen over Disney. c: Als je een Disney allergie hebt of mijn geklets over Disney zo langzamerhand wel een beetje zat bent zou ik dit artikel skippen. Anders wens ik je heel veel leesplezier. 

Vandaag ga ik het hebben over een aantal mannelijke Disney karakters. Want ja, geef toe. Ze zijn best leuk. Ik ga vertellen wat ik van deze karakters vind. c: Welke Disney karakter is stiekem mijn crush en bij welke krijg ik de rillingen? Je leest het vandaag.

1. De prins ( 1937)



Ja, je leest het goed. De prins. Het liefje van Sneeuwwitje heeft geen naam. Ik vind het echt vreselijk. Ik bedoel je kunt die jongen toch wel een naam geven? Verder word er weinig aandacht besteedt aan zijn karakter. Hij komt in beeld, hij gaat uit beeld, hij komt in beeld, hij kust Sneeuwwitje en ze rijden samen weg op zijn paard. Wat zijn karakter, sterke en zwakke kanten zijn..? Dat komt helemaal niet naar voren. En dat vind ik jammer. Ik zou best een vernieuwde versie van Sneeuwwitje willen. Met iets meer diepgang.


2. Prins Philip ( 1959)



Ik vind Philip uit Doornroosje best knap. Hij heeft iets. Maar ook hem vind ik niet heel opvallend. Wel vind ik het liedje 'Once Upon A Dream' dat hij samen met Doornroosje zingt erg mooi. 


3. Het beest ( 1991)



Oké, ik besefte me net voor het eerst dat het beest ook geen naam heeft. Ook niet wanneer hij weer mens word. Dat is gewoon sneu. Maar goed, ik vind dit wel een erg leuk karakter. Het beest word een een beest omdat hij een verwaande en egoïstische prins was. Als Belle bij hem komt wonen is hij eerst nog heel snauwerig en onbeschoft. Maar je ziet in de film gewoon hoe hij veranderd en hoe het tussen hun veranderd. Dat is mooi om te zien. Bovendien, als beest kennen we hem bijna allemaal wel, maar slechts degenen die de film hebben gezien hebben de prins ook gezien. En die ziet er best wel goed uit naar mijn inzicht.


4. Aladdin ( 1992)



Naar mijn idee knapste Disney male character. Echt wow.. Ik vind Aladdins karakter zo leuk. Hij heeft eindelijk een brood bemachtigd, dan ziet hij twee kindjes die ook niks te eten hebben en geeft het brood aan hen. Dat vind ik zo ontroerend mooi. Ik vind het wel frustrerend dat hij tegen Jasmine liegt over zijn afkomst. Hij wil haar zo graag dat hij zich anders voordoet dan hij is. En zulke dingen gebeuren in het echt ook wel, maar ik vind het niet slim. Je kunt iemand heel graag willen, maar jezelf veranderen dat gaat op langer termijn niet werken.


5. Flynn ( 2010)


Flynn vind ik qua karakterbeschrijving het leukste mannelijke Disney karakter. Flynn leer je echt kennen in Tangled. Je ontdekt zijn geschiedenis, waarom hij nu doet zoals hij doet. Je ontdekt zijn slechte kanten en ook zijn goede kanten. Bovendien vind ik het geniaal dat Flynn zich in Tangled continue afvraagt waarom er om hem heen gezongen word. Hij is het eerste Disney figuur die dit doet en weigert te zingen. En los van zijn enorme eigendunk, hij is knap! <3 Op de foto hierboven zit hij trouwens vastgebonden met Rapunzels haar. "Is this... hair!?!?" Geniaal!


6. Kristoff ( 2013)


Ik heb niet zoveel met Kristoff. Wel vind ik hem grappig en vind ik de momenten tussen Anna en hem geniaal. Ze discussiëren zoveel dat de liefde bijna van het doek af spat, haha. Wanna know what I mean? Just go to watch Frozen!!

Dit waren alle Disney figuren die vandaag wilde behandelen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. c:

Ik wens jullie allemaal nog een fijne Disney donderdag.

Liefs,
Mar 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten