vrijdag 13 juni 2014

Personal Update: Wat heb je met je haar gedaan?!

Heey lieve allemaal! Daar ben ik weer. Sinds afgelopen maandag geen artikel geplaatst. Misschien denken jullie dat ItsAllAboutMarly is gestopt. Of vragen sommigen van jullie je af wat er aan de hand was. Nou, helemaal niks. Ik heb besloten dat ik mezelf minder druk op moet leggen. Niet elke dag precies hetzelfde ritme. Niet elke dag me verplicht voelen om te bloggen omdat ik anders lezers teleurstel. En ik vind bloggen natuurlijk nog steeds hartstikke leuk. Maar er is zoveel meer. Met vriendinnen afspreken, leuke dingen met Stefan doen, taarten bakken, boeken lezen, TV kijken met mijn moeder.. En toen ik me volledig op mijn blog richtte had ik voor zoveel andere dingen geen tijd. Waarschijnlijk is dat een kwestie van een slechte planning. Ik ben niet echt goed in plannen. Maar daar werk ik aan. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat ItsAllAboutMarly momenteel een hobby is. Niet mijn bedrijf. Dus het moet ook als een hobby blijven voelen, ook al zou ik er misschien later wel iets meer mee willen.

Vandaag post ik even een Personal Update zodat jullie ook weer op de hoogte zijn van wat ik de afgelopen dagen heb uitgevreten. Dinsdag en woensdag is er niet heel veel bijzonders gebeurd. Gister had ik een festival. Dat was wel héél erg leuk. Ik had een gedicht ingestuurd en die hing daar ook langs een pad en ik mocht hem voorlezen. Verder waren er heel veel leuke workshops. Ik heb echt genoten. Ik ben van plan om later nog een uitgebreid artikel over het festival te schrijven. Daarom vertel ik nu nog niet teveel.

Wat ik wel wil vertellen is dat ik mijn haar heb afgeknipt. Tot net over mijn schouders. De meningen zijn hierover verdeeld. De meeste mensen vinden het heel leuk staan. Maar er zijn ook veel mensen die me met open mond aankeken en het zonde vonden van mijn mooie lange haar. Ik had bijna het langste haar van alle mensen die ik kende. Soms had ik zelf niet eens door hoe lang mijn haar was. Maar het was zoveel gedoe met douchen, borstelen en warm weer.. Ik had er gewoon geen zin meer in. Het spookte al een tijdje door mijn hoofd om het af te knippen maar nu was ik er echt klaar voor. I did it! Het is nog wel even wennen in de spiegel maar ik ben er heel blij mee.


Tot zover even hoe het met mij gaat. Op het moment ben ik snotverkouden wat erg irritant is. Keelpijn, verkouden, een beetje een grieperig gevoel terwijl ik geen koorts heb. Gewoon heel vervelend. Want alles voelt net ietsje zwaarder. Dat vind ik het vervelende aan ziek zijn. Je wilt zoveel dingen doen maar je hebt energie voor zo weinig. Ik ben niet heel erg goed in stilzitten en niks doen. En op tijd naar bed gaan is al helemaal een drama. Maar ja, ik zal proberen mijn rust een beetje in acht te nemen. Ik heb dit weekend wel een aantal dingen gepland maar daartussen in maar even rustig aan.

Liefs,
Mar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten