zaterdag 7 maart 2015

Prins Kroketje en prinses Puddinkje

Heey allemaal! Vandaag doe ik een artikel samen met Daisy. Ken je dat spel waarbij je om de beurt een stukje verhaal verzint? Dat gaan wij dus vandaag doen. We gaan ons eigen sprookje bedenken. Onze eigen bedachte Disney film om het zo maar eventjes te zeggen. Hoe het artikel gaat heten weten wij op dit moment dus ook nog niet. We bedenken aan het einde een titel. Oké, well let's go!

Marianne: Er was eens een prinses die dol was op Monatoetjes. Het was een verslaving. Vanwege haar verslaving werd ze ook wel prinses Puddinkje genoemd. 

Daisy: Oh nee, dat meen je niet!

Daisy: Er was ook een prins die van kroketten hield. Daarom werd hij prins Kroketje genoemd. Hij woonde in een aardappel in het bos. 

Marianne: En dan noem je mij erg?!

Marianne: Op een dag stampte de reus Bob Blanke vla door het aardappelbos. Hij stampte met zijn naar vanille ruikende voet op de aardappel. Gelukkig was prins Kroketje niet thuis. Maar toen hij wel thuis kwam, was zijn aardappel aardappelpuree.

Daisy: Opeens hoorde prins Kroketje een geluid. Het klonk als Olaf, de wandelende sneeuwpop. De prins zag Olaf aankomen op zijn mierzoete roze loopfiets.


Marianne: Ik wist gewoon dat je met Olaf zou komen.. Oh mijn god, haha.

Marianne: Olaf  sprong van zijn loopfiets waarop hij niet kan fietsen omdat er geen trappers aan zitten, dankje Daisy, en rende naar prins Kroketje toe. "Hi, I am Olaf and I like warm hugs!" Prins Kroketje zag eruit alsof hij een levende sneeuwpop had gezien. Wat eigenlijk ook waar was. Hij staarde Olaf met grote verbijsterde ogen aan.

Daisy: Toen kwam er een kroket uit zijn mond. Olaf ving hem op en zette hem op zijn gezicht als neus. "Now I have a nose!" riep hij. Olaf rende naar zijn loopfiets en sjeesde weg. Onderweg reed hij bijna prinses Puddinkje aan.

Marianne: Oh ja, die was er ook nog.

Marianne: Prinses Puddinkje loopt dieper en dieper het bos in. Tot ze struikelt over een verwoest stuk aardappel. Gelukkig is prins Kroketje er om haar op te vangen.

Daisy: Maar Olaf was er toch?!?!?
Marianne: Nee, die heb jij jezelf weggestuurd. Weet je nog?
Daisy: Ja, maar hij reed haar bijna aan.
Marianne: Bijna. Dat is niet helemaal. Jij mag de eerste ontmoeting van de prins en de prinses doen. Voel je vereerd!

Daisy: Prinses Puddinkje keek prins Kroketje aan. Ze keek recht in het gezicht van een lelijke trol. Ze gilde en sloeg hem in zijn gezicht. Ze schopte hem tegen zijn been en rende heel hard weg.

Marianne: Toen werd het zomer. En als straf voor haar onaardige gedrag smolt niet Olaf maar de prinses. Niet meer dan een plasje water bleef van haar over. De prins veranderde in de meest aantrekkelijke jongeman die ooit in het land was gezien. Hij trouwde een andere prinses. Eentje die wel van binnen mooi was. En Olaf was bloemensneeuwpop op de bruiloft. 

Goed, dit was het ons verhaal. We hopen dat jullie er van hebben genoten. Wij hebben in ieder geval erg gelachen. :) Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne avond. En tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten