dinsdag 15 juli 2014

♥ Tag: Cause We Are Crazy. (Met Hilda) ♥

Heey allemaal! Vandaag is de tweede dag van mijn 'bloggen met een vriendin'- week. Vandaag stel ik jullie voor aan Hilda. Jullie hebben haar nog niet eerder op mijn blog gezien. Hilda is een vriendin van me en vandaag gaan we de 'Cause We Are Crazy' - Tag doen. Deze Tag gaat over jezelf zijn en gewoon lekker gek doen. Enjoy. :) 



Stel je hoort je lievelingsnummer ergens. Zou je mee gaan zingen?
Marianne: Dat hangt er vanaf waar. Ik kan niet supergoed zingen dus in een winkel zou ik het niet zo snel doen. Maar als ik met vrienden ben of familie. Ja, waarom niet? Ik zing pas als ik me vertrouwd bij diegene waar bij ik ben voel. Dus als ik zing waar jij bij bent, dan voel ik me op mijn gemak.
Hilda: Ja, ik zing altijd mee met liedjes die ik leuk vind. 

Ben je ooit verkleed de straat op gegaan?
Hilda: Ja, sowieso elk jaar met koningsdag en met het WK natuurlijk. En heel soms als ik bij een vriendin logeer doen we gek en lopen we in onesies over straat.
Marianne: Nee, maar het lijkt me wel supergrappig om een keertje te doen. In een onesie of zo. Mijn nichtje is een keertje met haar beste vriendin in een onesie naar de Mc Donalds geweest. Zoiets lijkt me wel leuk. Of verkleed als disneyfiguur. Of sla ik nu een beetje door?

Iemand heeft schmink mee naar school en vraagt of ze jou mag schminken. Wat zeg je?
Marianne: Sure! Het is al een keertje voorgevallen dat twee meisjes zo'n roller hadden met rood, wit, blauw voor het WK. Ze vroegen of ik ook wou. Tuurlijk! Waarom niet? Lekker gek doen. Ik ben dol op schmink.
Hilda: Ja, dat is leuk toch?

Wat voor geks lijkt je leuk om nog eens te doen?
Hilda: Ik wil nog een keer op een olifant rijden. Dat wil ik al vanaf mijn zesde.
Marianne: Figureren in GTST. Of een vaste rol in GTST dat zou nog cooler zijn. Aan de ene kant wel, aan de andere kant niet eigenlijk. Het lijkt me heel gaaf om een eigen personage in GTST te hebben. Maar aan de andere kant kun je soms niet heel veel dingen naast GTST doen en als je er te lang in zit gaan mensen tegen jou reageren alsof je je personage bent. En dat hoeven niet altijd aardige reacties te zijn. 

Je bent uitgenodigd voor een horrorfeestje. Als wat ga je verkleed?
Marianne: Ehm.. Daar heb ik nog niet zo vaak over nagedacht. Ik denk als een vleermuis. Een jurkje die zwart met bordeaux is. Dat staat wel leuk bij mijn haarkleur. Dan doe ik een haarband met van die oortjes op en schmink op mijn gezicht. Met van die neptanden. En vleugeltjes op mijn rug. Een panty en ballerina's of hakken. Perfect; Horror en toch schattig.
Hilda: Carrie!!! Van de film Carrie en dan onder het bloed net als in de balscene.

Wat is het raarste dat je ooit hebt gegeten?
Hilda: Gras uit onze achtertuin denk ik. Ik eet nooit echt rare dingen. Sommige mensen vinden het wel raar dat ik banaan op brood eet.
Marianne: Kauwgum die op een hamburger leek? Chocolademarshmallows? Drinken dat naar Milky way smaakt? Ik heb best veel rare dingen gegeten en gedronken.

Wat is je raarste zelfbedachte woord?
Marianne: Uhh. Nou, ik noem mensen soms aardappel. En Stefan noem ik aap.  Ik denk dat aardappel het raarste is, want ik heb geen idee waarop ik dat gebaseerd heb. Ik hou niet eens zo erg van aardappels.
Hilda: Ik heb nooit zelf een woord bedacht.

Wat is het grappigste wat je hebt gezegd toen je boos op iemand was? (Daarmee bedoel ik geen scheldwoorden. Eerder zelfbedachte scheldwoorden. Dingen die boos bedoeld zijn maar eigenlijk gewoon grappig overkomen.)
Hilda: Ik weet niks te bedenken.
Marianne: Het grappigste ga ik niet met jullie delen, haha. Dat was wel een beetje grof. Maar wel verdiend. Ik vergelijk mensen die ik echt niet uit kan staan meestal met de boze koningin uit Sneeuwwitje. Je weet wel, van die mensen die stom doen omdat ze jaloers zijn.

Dit waren alle vragen! We hopen dat jullie het leuk vonden. Wij vonden het erg leuk om eens samen een artikel te maken. En onthoudt: Be yourself. Doe lekker gek. Als jij gras uit je achtertuin wilt eten doe het, haha. Nee, maar jullie snappen wel wat ik bedoel. Wees lekker jezelf.

Liefs,
Mar


Geen opmerkingen:

Een reactie posten