vrijdag 11 juli 2014

Personal Update: Blogger is back.





Aloha mensen! Ik ben er weer. Mar is back in town. Voor de mensen die dachten dat ItsAllAboutMarly gestopt was. Not at all! Ik was er eventjes tussenuit. Zeven daagjes op Terschelling met Stefan en mijn ouders. Het was een erg geslaagde vakantie en misschien komt er later nog een uitgebreid (foto-) verslag. Het is nu rond acht uur 's avonds en ik heb eventjes wat belangrijke dingen met jullie te delen.

Op Terschelling heb ik alle tijd gehad om na te denken. Over mijn leven, over afgelopen jaar en hoe ik komend schooljaar in wil gaan vullen. Terschelling heeft me veel dingen duidelijk gemaakt. Het heeft me kanten van mezelf laten zien die ik nog niet kende, ik heb Mascha 's boek gekocht en ben daar nu in bezig. Toen ik het in de winkel zag, kon ik het gewoon niet laten liggen! En wauw, wat is dat boek herkenbaar en inspirerend. Nu ik haar boek lees begin ik steeds meer te beseffen hoe ik moet en wil leven. Ook denk ik dat ik het kan. Positiever leven en doelen stellen. Dankje, Mascha. Je boek is echt recht uit het hart geschreven en zo, zo inspirerend. Je wilde mensen inspireren en dat heb je gedaan.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat mijn blog weer actiever moet worden. Omdat mijn blog echt is wat ik superleuk vind om te doen. De laatste weken voor de vakantie stond mijn blog een beetje op een laag pitje omdat ik het druk had met de laatste dingen voor de vakantie. Maar nu ben ik terug. Met nieuwe ideeën. Ik realiseerde me dat ik geen perfecte artikelen hoef te plaatsen. Mijn blog is mijn wereldje en vanaf nu ga ik puur dingen posten die ik geweldig vind. Ik ga mijn passie in mijn blog steken. Ik wil mezelf zijn. En dat ben ik ook al. Maar door Mascha's boek heb ik de drive nog meer gekregen om uniek te zijn in mijn blog. Me te onderscheiden van andere bloggers. Wat heb ik waarom mensen op mijn blog moeten kijken? Dat is de vraag die mij de komende tijd bezig gaat houden.

Ook wil ik een vision board gaan maken. Dat is een enorm knutselwerk met je dromen en doelen erop. Inspiratie uit Mascha's boek. Ik wil mijn dromen een keer gericht op een rijtje zetten. Ik heb veel dromen die allemaal los in mijn hoofd spoken. Als ik echt gerichte toekomstplannen wil maken kan ik het beter allemaal opschrijven. En wat is nou leuker dan er een creatieve knutsel van te maken?

Wat jullie binnenkort op mijn blog kunnen verwachten..? Een uitgebreid vakantieverslag over Terschelling en een recensie over 'Happy life' van Mascha. Voor de rest wil ik veel zomer- items gaan maken. Lekker zomerse artikelen zoals Challenges of gewoon 'My life in pictures..' Dat laatste spookt al een tijdje door mijn hoofd, maar ik vergeet meestal een hele dag foto's te maken. Dus ja, we zien wel even hoe dat komt. Mijn tip? Houd ItsAllAboutMarly in de gaten want er komt een actieve zomer aan. Pak er een koud drankje bij, ga er lekker voor zitten. ItsAllAboutMarly heeft de zomer in de bol. 

Liefs,
Mar 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten