maandag 20 januari 2014

About love.

Liefde is volgens mij één van ingewikkeldste dingen op deze wereld terwijl het maar van twee personen afhangt. Liefde is het onzekerst maar ook het mooiste in het leven. Liefde kan je helen als het plotseling in je leven komt na een moeilijke periode, maar liefde kan je ook breken. Liefde kun je plotseling krijgen maar ook even snel weer verliezen. Is de liefde zelf nou zo moeilijk of maken wij mensen er een potje van? Ik denk vooral het laatste. Soms zijn mensen gewoon niet te begrijpen.

Je ziet op TV allemaal van die films over eigenlijk 'onmogelijke' liefdes. Stinkend rijke prinsessen die verliefd worden op arme sloebers, een man die verliefd word op de vriendin van zijn broer of een populaire jongen die verliefd word op het buitenbeentje van de klas. Maar wanneer is een liefde onmogelijk? Waarom vinden mensen het raar als je niet met iemand bent van je eigen.. Ja wat eigenlijk? Status?

In romantische komedies zie je altijd happy endings. Terwijl er in het echte leven zat mensen uit elkaar gaan of gaan scheiden. Eén op de 3 geloof ik. Dat zijn er nogal wat. Dan was het toch niet de ware. Wanneer weet je dat? Dat iemand de ware is? Of bestaat de ware helemaal niet en is dat ooit door iemand bedacht die hoteldebotel verliefd was en haar tot zijn ware bekroonde? Je kunt toch bij meerdere mensen je intens gelukkig voelen? Als het uit is met je ex kom je een nieuwe liefde tegen die je op gelijke hoogte laat zweven. Pff, liefde is ingewikkeld. Ik snap er niks van. Hoeft gelukkig ook nog niet. :) We are young.

Liefs Mar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten