vrijdag 25 september 2015

Jelly belly flavors: Smoothie blend

Hee allemaal! Het is een poosje geleden dat ik iets heb gepost. De reden hiervoor is dat ik het druk had door de week en in het week. Door de week was ik druk met school en in het weekend ben ik naar mijn zusje geweest en heb ik weer mogen figureren. Overigens was het beide hartstikke leuk.  Ik heb er wel een aantal keren aan gedacht om te bloggen, maar kon er geen moment voor vinden. Maar goed, nu is het weer weekend en dit keer een rustiger weekend dan het vorige. Tijd om eventjes bij te kletsen met jullie! Vandaag vond ik jelly belly beans die je kon scheppen op smaak. Deze zocht ik al een tijdje omdat het toch 'de echte' jelly beans zijn was ik erg benieuwd. Ik heb een paar smaken geschept en getest. In dit artikel vertel ik over de verschillende jelly beans die ik heb gekocht. Dit artikel is volledig gebaseerd op mijn mening over deze snoepjes. Het kan dus zijn dat jij een smaak lekkerder vind dan ik of juist totaal niet. Well, let's do this!


Smoothie flavors

Ik had op de site van jelly belly gezien dat ze smoothie smaken hadden. Deze zitten normaal in een apart zakje en de verschillende soorten smoothie zaten vandaag dus ook bij elkaar in een bak. Ik heb geprobeerd zo te scheppen dat ik flink wat verschillende smoothie smaken had. Hier komen de smaken die ik heb geproefd.

Strawberry banana smoothie
Wow, wat vind ik dit een lekkere smaak. Ik heb vanmiddag nog een echte aardbei / banaan smoothie gehad en dit snoepje smaakt precies zo. Zowel de smaak van banaan als die van aardbei proef je. Een lekkere combinatie. Ik hoop stiekem dat er nog zo eentje tussen zit.


Mixed berry smoothie
Deze stond niet achterop het zakje waar ik alles in mocht scheppen en omdat ik deze smaak onderweg probeerde kon ik ook niet even op internet kijken welke smaak het was. Ik wist alleen dat het een smoothie was. Ik dacht inderdaad iets met bessen en ik vond hem in het begin niet één van de lekkerste. De nasmaak vind ik wel heel lekker. Het proefde een beetje alsof ik een bloem had doorgeslikt (geen ervaring mee). Ik bedoel hiermee te zeggen dat ik heerlijk bloemig uit mijn mond rook. :P


Cherry/passion fruit
Het eerste wat nu in me opkomt is; Ik wist dat het geen aardbei was! Terwijl ik deze bean at, zat ik de hele tijd te tobben of het nou wel of geen aardbei was. Het had de kleur maar ik kon de smaak niet goed plaatsen. Nu ik kers zie staan denk ik; Ja. Dat was het. Het was een echte kersensmaak, geen aardbei. Ik vond het wel een lekker snoepje, maar niet heel bijzonder. 


Mandarin/orange/mango
Ik kon me niet herinneren dat ik een oranje bean had opgeschept, het moest dus één van de smoothies zijn. Thuis heb ik het opgezocht en inderdaad, een smoothie. Ik vond het snoepje smaken naar sinaasappel maar ook weer niet helemaal. Nu ik zie dat er ook mango en mandarijn bij in moet zitten, snap ik dat wel. Ik vond hem wel lekker verfrissend. Hij herinnerde aan de net verlopen zomer.


Pineapple/pear
Oké, dit is heel duidelijk een perensmaak. De bean smaakt naar de waterijsjes met perensmaak. Ik vind hem heel goed nagemaakt. 


Ik blijf me verbazen over hoe goed jelly belly sommige smaken in een snoepje heeft gestopt. Dit is ook één van de redenen waarom ik het bean boozled spel van jelly belly liever niet uitprobeer. Stel dat ze zweterige sokken en rotte eieren ook zo goed namaken? Dat lijkt me niet zo fijn om te eten. 

Binnenkort heb ik nog een aantal jelly belly smaken voor jullie in petto. Dit was het voor vandaag. Vanavond ga ik lekker tv kijken met mijn ouders. Mijn moeder en ik kijken gtst en daarna gaan we K3 zoekt K3 kijken. Ik wil wel weten wie de opvolgers worden van mijn vroegere idolen. Best wel een gek idee dat de K3 die nu uit word gekozen waarschijnlijk de K3 is waar je dochters fan van zullen zijn.. Maar goed, ik wens jullie allemaal een fijne avond! Maak er iets moois van. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten